Dit schooljaar (2018-2019) deden de laptops hun intrede in het eerste jaar (middenschool) en het derde jaar (lyceum). In het instituut werd de laptop al ingezet vanaf het vierde jaar.  Les volgen aan onze campus betekent inderdaad dat bijna alle leerlingen beschikken over een persoonlijke laptop die we op doordachte wijze inzetten in onze lespraktijk.   Zo draagt de laptop bij tot een krachtige leeromgeving.

Onze leerlingen van de eerste graad (SUM), van de tweede graad (SUL) en vanaf het 4de jaar (SUI)  worden verondersteld een laptop te huren. De school kiest bewust voor een uniform toestel voor alle leerlingen, een eigen laptop (van thuis) gebruiken is dus niet mogelijk. 
De volledige bestelprocedure loopt via de firma Leermiddel'. In principe huurt u een laptop voor 3 jaar, eventueel kunt u de laptop ook meteen aankopen. Mogen we u vragen om dit zo snel mogelijk na uw inschrijving op onze school in orde te brengen.In onderstaande documenten vindt u alle benodigde informatie terug (schooljaar 2019-2020):

pdfbestellingsprocedure

pdfonze visie op het laptopgebruik

pdfuitgebreide brochure

Tot slot kan je hier ook nog nalezen wat er met de laptop moet gebeuren als de leerling onze school verlaat. Je kunt ook onderstaand document aanklikken:

pdfStappenplan laptop eigen gebruik